• Ploiesti, Prahova, Romania
  • Suna-ne:0729 820 780

Dream Cabaret Ploiesti

Dream Cabaret Ploiesti

Dacă vrei ca invitații tăi să lase Facebook-ul și să se distreze surprinde-i cu o trupa de dans

O trupa de dans va poate aduce perfecțiunea unui eveniment. O petrecere simplă sau un eveniment sofisticat poate fi dinamizat de o sumedenie de momente artistice, însă unul dintre cele preferate de oameni este adus de către o trupă de dans.

Ce face cu exactitate o trupa de dans?

Vine cu un program artistic alcătuit din mai multe momente coregrafice urmate de momente interactive.

Momentele interactive sunt cele în care dansatoarele creează cu adevărat o atmosferă unică, invitându-i pe ai dumneavoastră participanți la petrecere, la dans pentru a se distra împreună. Totul se desfășoară pe scenă unde va fi imprimată cu adevărat toată distracția serii.

  • O trupa de dans atrage invitații pe ringul de dans ca un magnet
  • Invitatii dvs se vor bucura de un spectacol cu dansuri pe diverse tematici
  • Un moment artistic si o atmosfera placuta va ramane in inima si mintea invitatiilor
  • Coregrafii si momente interactive cu invitatii
  • Oferte care cuprind coregrafii si momente interactive cu invitatii

Dream Cabaret poate fi alegerea ideala pentru evenimentul tau.

Noi suntem o trupă de dans care are același interes ca al dumneavoastră: să ne distrăm împreună si să transpunem invitații în lumea dansului. Ne ocupăm cu asta de 4 ani împreună, iar dansul este unica noastră dragoste încă din primii ani de viață.

Dansatoarele sunt speciale prin eleganța si energia emanată de-a lungul programului artistic.

Ce va prezentam?

Trupa noastră de dans vă pune la dispoziție diversitate coregrafică prin diferitele dansuri tematice inspirate din diferitele culturi sau obiceiuri atât din țară, cât si din lume: Maramureș, India, Turcia, Brazilia si multe altele.

Inspirăm profesionalism prin munca investită și prin pasiunea pentru arta dansului, iar acest lucru ne-a ajutat sa ne remarcam la sute de evenimente de-a lungul timpului.

SFAT ! Cel mai solicitat pachet al trupei de dans Dream Cabaret este pachetul 2 coregrafii + 2 momente interactive cu invitatii.

Prin feminitate, senzualitate si complexitate, dansul Burlesque este reprezentativ show-ului nostru de cabaret. Perucile le ajuta sa se camufleze in niște personaje provocatoare, dar care te vor tine cu picioarele pe pământ pana la finalul show-ului lor.

Etno este un dans popular plin de viața si poveste.
Am încercat sa il punem in valoare prin costume originale, mișcări de dans specifice, rezultatul imaginației noastre fiind unul de excepție!

Acest dans este unul plin de energie, in care fiecare vers iti dictează mișcarea care trebuie sa fie executata. Coregrafia este bazată pe mișcări specifice acestui stil de dans .

Cu costume colorate si cu expresivitate , dansatoarele noastre sunt gata sa va trimită in Brazilia , dar doar cu gândul, căci show-ul de acolo a fost adus de către ele cu mișcări energice.

Va ducem din nou in anii 70′ pe ritmuri alerte si mișcări de dans specifice stilului disco .Cele mai frumoase clipe de atunci , le vei retrăi alături de noi la petrecerea ta.

Energia este elementul-cheie al acestui dans si de asemenea, senzualitatea isi face simtita prezenta. Momentul de belly dance este unul dintre cele mai cerute dansuri pentru atmosfera creata si energia emanata!

Venite direct din șatra, țigăncușele Dream va fură privirile cu un show spectaculos si sunt gata sa va vrăjească cu povestea spusa prin mișcări însuflețite . Dansul țigănesc este unul care nu se dansează, ci se simte!