• Ploiesti, Prahova, Romania
  • Suna-ne:0729 820 780

Cabina foto Ploiesti

Cabina foto Ploiesti

Cabina foto Ploiesti ?

Cabina Foto Ploiesti este un concept nou adus pe piata din Romania. Iti garanteaza distractia la petrecere ta si iti ofera amintiri placute si amuzante.

Distractia este la ea acasa! Amintirile tale de petrecere capata acum o noua forma!

Noi iti punem la dispozitie o cabina foto in Ploiesti, cu tehnologie de ultima generatie pe care o poti inchiria si cu care sa animezi distractia la petrecerea ta.

Indiferent de ocazie sau de tematică, orice petrecere aniversara, botez, nunta, sau majorat are nevoie de cel puţin un moment special, pe langa o trupa de dans. Oferă-i petrecerii tale un moment special prelungit şi petrecăreţilor experienţa fun a unei cabine foto.

Foarte solicitat ! Disponibilităţi limitate pe site-ul nostru !

Cabina foto deschisa

Cabinele foto inchise sunt pentru pozele de buletin . Spatiul este foarte mic, stramt si nu ofera prea multe posibilitati de fotografiere a grupurilor de invitati . Toti invitatii vor dori sa se distreze si fotografieze asa ca nu va limitati optiunile si nu va aglomerati spatiul.

Cabina foto cu asistenta

Alege o cabina foto care vine la pachet si cu o persoana care sa incurajeze oaspetii sa o foloseasca.Binedispusi si cu experienta, persoanele din asistenta cabinei foto isi stiu meseria si pot sa faca diferenta, atunci cand invitatii sunt mai timizi sau pur si simplu nu stiu cum se foloseste cabina foto.

  • un plus de distractie pentru eveniment
  • accesorii hazlii pentru amuzamentul invitatilor: masti, mustati, ochelari, palari etc
  • element surpriza pentru invitati
  • fotografii printate instant, alternativa la marturiile foto clasice, dar mult mai FUN
  • asistenta pe toata durata de inchiriere cabina foto